Sonatinas 4 Feet (werktitel)

Sonatinas 4 Feet (werktitel)

Sculpturen in beweging

De schuimrubberen dansers van Duda Paiva Company duiken in de wereld van fotografie en urban dance. Samen met Fractal Dance Collective laat Duda Paiva zich inspireren door het werk van Alair Gomes. 

Pas recentelijk werd het werk van Gomes ontdekt door vooraanstaande kunstinstituten als MoMA in New York en Maisonnette Cartier in Parijs. De Braziliaanse fotograaf had een uitzonderlijke gave voor het onthullen van opmerkelijke details in de chaotische wereld om hem heen. Met zijn telelens als wapen en geleid door verlangen en nieuwsgierigheid creëerde hij perfecte sequenties van zijn belangrijkste onderwerp: het mannelijk lichaam. Gomes geloofde niet in het unieke beeld, maar in opeenvolgingen: daarmee kon hij levendige en beweeglijke reeksen creëren. Hij noemde de reeksen ‘Sonatinas’: een ‘kleine sonate’ in muzikale termen. 

Duda Paiva Company brengt samen met Fractal Dance Collective een combinatie van magische schuimrubberen poppen en acrobatische urban dance voor jonge mannelijke lichamen en bewegende sculpturen. Met fotografische elementen als focus, perspectief en ritme als basis. 

Een werk voor theater, galerieën en openbare ruimte.

 

Tour

No shows scheduled at the moment.

Boekingen

Indoor

Niet beschikbaar voor festivals

Boekingen in Nederland en België: info@allesvoordekunsten.nl

Internationale boekingen: prisca@dudapaiva.com

Première: 2020