Dit zijn wij

Wij zijn Duda Paiva Company:

Duda Paiva artistieke leiding, Kim Kooiman dramaturgie, Ilija Surla repetitor/speler, Josse Vessies speler/nieuwe maker, Tim Velraeds speler/maker, Cat Smits speler/maker, Alexander Brouwer speler, André Mello poppen, Wilco Alkema compositie/soundscape/video, Mark Verhoef licht, Daniel Patijn techniek, Ederson Xavier repetitor/video, Mirte Droogers publiciteit & marketing, Marijana Mikolcic productie, Prisca Maas zakelijke leiding. 

Het bestuur is Bas Molenveld voorzitter, Mirjam Barendregt penningmeester, Leo Spreksel secretaris.

De verkoop in Nederland en België doet Mirjam Nebbeling / Frontaal Theaterbureau.

Samen zijn wij het gezicht van Duda Paiva Company; niet alleen in de producties, maar ook tijdens tournees en bij overkoepelende werkzaamheden.

Duda Paiva Company maakt voorstellingen waarin dans en poppen centraal staan. Associatieve, verhalende voorstellingen – meestal zonder tekst – die worden gespeeld in theaters, op festivals, binnen- en buitenlocaties, in Nederland en internationaal. Voorstellingen waarin mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en voorkeuren zich kunnen herkennen. 

Onze thuishaven is Amersfoort. In de Laswerkplaats ontwikkelen wij onze projecten en zijn de eerste toonmomenten. In de stad werken wij samen met stedelijke culturele organisaties en makers. 

In Nederland maar ook internationaal, is het onze ambitie om het werken met dans en poppen breed in te zetten; als volwaardig, theatraal instrument, discipline overstijgend, niet gebonden aan grenzen of passend binnen hokjes. Elk jaar trekken onze producties de grens over, de wereld in op weg naar ontmoetingen met een nog onbekend publiek en onbekende makers. Zo is het ons met de productie ‘Blind’ gelukt om een reis te maken van Melbourne naar Wuzhen, van New York naar Tokyo.

#poëtisch #dynamisch #brutaal #grensverleggend

Duda Paiva Company and the Object Score
© Sander Heezen