Workshops

Duda Paiva Company organiseert workshops voor jong en oud, voor beginners en gevorderden en in binnen- en buitenland.

Gevorderden

De Object Score is een techniek waarin één persoon (de performer) twee ‘lichamen’ bespeelt: het eigen lichaam en dat van de pop. In de Object Score gaat het om een vloeiend samenspel tussen danser en pop. De workshopdeelnemer leert zelf korte choreografische motieven te ontwikkelen. Daarnaast ontdekt de deelnemer de mogelijkheden en uitdagingen van de bewegingen van de danser en van de pop.

Beginners

Voor beginners organiseert Duda Paiva Company workshops waarin zij leren hoe je een simpel object tot leven kan laten komen. De spelers van het gezelschap geven lessen waarin de deelnemer met bijvoorbeeld een theedoek of sok. Met dat object creëert de deelnemer vervolgens een wezen dat kan bewegen en spreken.

Maak je eigen schuimrubberen pop

De workshops kunnen gegeven worden in combinatie met de workshop ‘maak je eigen schuimrubberen pop’. Duda Paiva Company geeft workshops op onder andere scholen (van basisscholen tot dans- of theateracademies), in theaters, in festivals en in bedrijven.

Ook interesse in de workshops? Neem contact met ons op.

 

Tour

No shows scheduled at the moment.

Deelname

We krijgen veel vragen over deelname aan workshops. De workshops zitten vaak vol. Mocht je een bericht willen ontvangen als wij deelnemers zoeken, dan kan je je hier inschrijven voor de Workshops Nieuwsbrief:

* indicates required