Ontdek de weetjes van Mijnheer Ut

Je kent hem vast nog wel van de voorstelling ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken‘: Mijnheer Ut. Hij heeft een winkel voor uitzonderlijke dingen. Dingen die hij eigenlijk liever niet verkoopt, zoals zijn bijna uitgestorven dieren.

Bekijk hier de acht-delige miniserie ‘Uts weetjeswinkel’!
‘Uts weetjeswinkel’ is gebaseerd op de familievoorstelling ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ en het voorleesboek ‘De wonderbaarlijke avonturen van Mijnheer Ut en zijn vrienden’. In acht afleveringen ontdek je vergeten dieren en verloren zaken en alle weetjes over deze dingen in de winkel van Mijnheer Ut. Iets verderop op deze pagina vind je alle afleveringen. Krijg je er geen genoeg van? Download dan ook het voorleesboek of kom kijken in het theater. In onze agenda vind je binnenkort de data en plaatsen.

Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+) Duda Paiva

Het voorleesboek

Meer verhalen, meer ontdekkingen en meer avonturen vind je in het voorleesboek ‘De wonderbaarlijke avonturen van Mijnheer Ut en zijn vrienden’, geschreven en geïllustreerd door Kim Kooiman. Want in de winkel van Mijnheer Ut kan je eindeloos blijven ronddwalen.

De videoserie is een cadeautje. Voor het boek vragen we een kleine bijdrage van minimaal €3,50. Hoeveel je geeft, bepaal je zelf.

Kies hieronder wat je wilt geven voor het voorleesboek:
*Bij je bestelling ontvang je naast het boek ook onze nieuwsbrief (ongeveer 6 keer per jaar). Je kan je altijd uitschrijven door op de uitschrijfknop te klikken die onderin elke nieuwsbrief staat vermeld.
* Na je bestelling ontvang je een e-mail met daarin een download-link naar de pdf van het boek.


Bestel het boekUts weetjeswinkel - de videoserie

Bekijk hier de acht-delige miniserie over de wonderbaarlijke winkel van Mijnheer Ut en zijn vrienden.

regie: Duda Paiva    spel: Tim Velraeds en Cat Smits    decor: Tim Velraeds    muziek: Wilco Alkema    video: Ederson Xavier

Met dank aan Schouwburg De Lawei, Drachten

Mede mogelijk gemaakt door: